Jeśli szukacie lekarzy, tutaj znajdziecie informacje o specjalistach sprawdzonych przez inne osoby z AZS:

Lekarze z atopowe.pl

* * * * * * * *
Tutaj otrzymacie informacje o specjalistach polecanych przez firmę Bioderma:

Lekarze z bioderma.pl

* * * * * * * *
Spis lekarzy polecanych przez serwis internetowy Medycyna Praktyczna MP Online:

Lekarze z mp.pl

4 Responses to “Gdzie szukać lekarza?”

• Agata:

Witam serdecznie. Chciałabym się dowiedzieć czy znacie może Państwo dobrego, ale to naprawde dobrego alergologa?Z Krakowa bądź Katowic. Walczę z atopowym zapaleniem skóry od 7 lat, teraz mam 22 lata. Mam za sobą kilka pobytów szpitalnych. Leki na mnie już nie działają, chcieli mnie wysłać na cyklosporynę, lecz ponoć to ma też skutki uboczne więc nie dali mi tego. Już nie wiem co mam robić z tą skórą. W dodatku, że mam 3letnie dziecko i pracuję chodź ledwo się ruszam, ale muszę jakoś:). Co 2miesiąc mam zakażenie skóry, biorę zastrzyki i wszystko lecz to tylko pomaga na chwilę. Proszę Was powiedzcie co mam robić. Na odczulanie nie mogę iść bo mam taką skórę, że katastrofa zaniedługo to chyba jej nie będę już miała. Pozdrawiam Was i mam nadzieję, że chociaż Wy mi pomożecie. Bo lekarzy i szybkich recept mam już dość. :)

• Dorota Motyka:

Szanowni Państwo – w jaki sposób mogę skontaktować się z panią dr. Anną Zalewską-Janowską ? zależy mi na konsultacji psychodermotologicznej.