Z radością informujemy, że nasze Fundacje zorganizowały dla odwiedzających targi „Dni Alergii” i Strefę Relaksu KONKURS z cennymi nagrodami, które przydadzą się każdemu alergikowi!

Zasady konkursu są proste – wystarczy dołączyć do śledzących profile obu Fundacji na portalu Facebook i dokończyć jednym zdaniem pytanie konkursowe: „Alergia dla mnie to…” Autorzy najciekawszych odpowiedzi będą nagrodzeni, a konkurs będzie rozstrzygany osobno każdego dnia targów, żeby umożliwić udział wszystkim zwiedzającym. Dla osób nieposiadających profilu na portalu Facebook przewidziana jest możliwość uczestniczenia w konkursie o „Nagrodę pocieszenia” (w sobotę) oraz „Nagrodę specjalną” (w niedzielę).

Lista nagród zawiera m.in. testy alergiczne, poduszki przeciwroztoczowe, filtry do wody oraz… niespodziankę antyalergiczną na święta! Zapraszamy wszystkich do udziału w konkursie i, przede wszystkim, odwiedzenia Strefy Relaksu i skorzystania z bogatego programu warsztatów oraz konsultacji psychologicznych.

Regulamin konkursu FPA FA podczas Dni Alergii ostateczny 18-11-2015

Konkurs podczas Dni Alergii w Warszawie 18-11-2015 ostateczny