KONSULTACJE Z PSYCHOLOGIEM

W naszej fundacji od zawsze staramy się udzielać osobom chorującym na atopowe zapalenie skóry kompleksowego wsparcia ze strony specjalistów różnych dziedzin. Jedną z często zgłaszanych przez Państwa potrzeb było uzyskiwanie konsultacji z psychologiem, specjalizującym się w problemach osób z chorobami skóry. W odpowiedzi na te prośby, postanowiliśmy uruchomić system internetowych porad on-line. Psycholodzy, z którymi współpracujemy będą dostępni za pośrednictwem komunikatora Skype, dzięki czemu, z konsultacji będzie mogło skorzystać wiele osób, mieszkających w różnych miejscach Polski, a także zagranicą. Służymy pomocą każdemu, kto się do nas zgłosi, ale w szczególności osobom chorującym na atopowe zapalenie skóry lub inne choroby dermatologiczne. Zachęcamy do kontaktu z nami także rodziców i opiekunów dzieci z AZS, którzy będą mogli bez wychodzenia z domu uzyskać porady psychologiczne w interesujących ich kwestiach. Nasi psycholodzy dysponują specjalistyczną wiedzą i doświadczeniem w zakresie wspierania osób z problemami natury psychosomatycznej.

Więcej informacji znajdą Państwo TUTAJ