Bardzo dziękujemy wydawnictwu Nasza Księgarnia za podarowanie dużego zbioru książek dla dzieci z oddziału dermatologii dziecięcej w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym. Podziękowania składamy w imieniu własnym i Szpitala.

Inne osoby i instytucje zachęcamy do wzięcia udziału w akcji. Wiele dzieci i dorosłych przebywających w szpitalach chętnie skorzysta z książek, gier lub zabawek. Można je przesłać do Fundacji pocztą na adres podany w zakładce Kontakt, lub przynieść osobiście do tymczasowej siedziby Fundacji na ul. Hożej 29/31 (wtorek lub czwartek 10.00 – 14.00 lub środa 19.00 – 21.00) lub napisać do nas na adres fundacja@fundacja-alabaster.org. Spróbujemy znaleźć sposób na odebranie darów od Państwa.

One Response to “Książki dla szpitali – podziękowania”

• Zaluje, ze nie mialam mzsoiwloci uietsencczznia w warsztatach w Poznaniu. Projekt wydaje sie strasznie ciekawy, aczkolwiek nie do konca jasne jest dla mnie jak to wszystko bedzie sie odbywalo. Mam nadzieje, ze beda jeszcze okazje, zeby wziac udzial w jakims spotkaniu, ktore przyblizy mi i rozjasni calosc