Magiczna kuchnia alergika. Głosujcie!

Katarzyna Jankowska Mama Alergika Gotuje we współpracy z Fundacja Alabaster walczą w konkursie Fundacji Aviva o dotację na warsztaty kulinarne dla alergików. Głosy możecie oddawać codziennie, dlatego codziennie na naszym fanpage’u będą pojawiać się przypomnienia. Bardzo zależy nam na Waszej pomocy w tej sprawie. Jeśli się uda, obiecujemy, że na naszych warsztatach będzie smacznie, zdrowo, kolorowo i bez alergenów. Przygotujemy takie potrawy żeby każdy mógł znaleźć coś co może bezpiecznie jeść. Pierniczki bez glutenu i jajka, czekoladowe kulki bez czekolady, kotlety z warzyw. Co więcej, smaczne potrawy będą łatwe w przygotowaniu. Poza tym sypiąc, mieszając i podjadając można porozmawiać o wielu ciekawych sprawach, dotyczących alergii i nie tylko.

Głos można oddawać codziennie. Musimy ich zdobyć 3.500!

Dziekujemy.

2 Responses to “Oddaj głos na naszą inicjatywę – warsztaty kulinarne! Dziękujemy :)”

• Elżbieta:

Jestem alergiczką i choć mam nadzieję, że nie mam atopii, to wiem jak alergia potrafi człowiekowi utrudnić życie. Cały czas poszukuję różnych „bezpiecznych” dań, więc będę was wspierać swoimi głosami. Do kiedy trwa głosowanie i ile Wam brakuje do 3.500 ?
    Pozdrawiam,
    Elżbieta Szwajkowska

• MW:

Pani Elżbieto,
      Bardzo dziękujemy za głosowanie, i Pani, i wszystkim innym, którzy nas wsparli. Na naszą akcję oddano 1320 głosów. To dużo zważywszy, że zgłosiliśmy ją dopiero na początku marca. Dużo, ale też za mało, aby znalazła się w finałowej dwudziestce. Projekty, które znalazły się w tejże dwudziestce zdobyły 13 do 20 tys. głosów. Jury AVIVA ma podjąć ostateczną decyzję komu przyznać dofinansowanie. Może się zdarzyć, że jakiś projekt z mniejsza ilością głosów zostanie uznany za ważny. Wówczas, taki projekt też otrzyma dofinansowanie. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim. Nawet jeśli pieniędzy nie otrzymamy, 1320 głosów, które od wszystkich otrzymaliśmy są dla nas bardzo ważne.