UWAGA! ZMIANA TERMINU PRZESYŁANIA PRAC. NOWY TERMIN TO 31 STYCZNIA 2014 ROKU.

Ogłoszenie wyników 10 lutego 2014.

————————

Kochani,

Mamy dla Was kilka prezentów na zakończenie roku. Mamy nadzieję, że ten mijający rok był dla Was równie ciekawy, jak dla nas. Życzymy też, sobie, i Wam, żeby kolejny pozwolił na osiągnięcie tego, co chcecie/chcemy albo tego, co jest Wam/nam potrzebne.

Prezenty dla Was chciałybyśmy wymienić na inne prezenty, od Was. Marzy nam się otrzymanie od Was rysunków lub innych prac wykonanych dowolną techniką (grafika, kolaż, fotomontaż…), autorstwa Waszych Dzieci lub Waszego, a tematycznie powiązanych z tym, czym się zajmujemy, co robimy (liczymy na Waszą kreatywność!).

Przysyłajcie Wasze prace do końca roku. Będziemy je umieszczać systematycznie w galerii konkursowej na profilu Fundacji. Będziemy prosić o polubienie tych obrazków, które się Wam najbardziej podobają. Decyzję o wyróżnieniach podejmiemy uwzględniając liczbę polubień oraz opinię komisji konkursowej w składzie Monika Wyrzykowska (Prezes Zarządu Fundacji Alabaster), Katarzyna Kujac (Członek Rady Fundacji Alabaster), Magdalena Limbach (malarka, grafik komputerowy) oraz Agata Balińska (malarka, grafik komputerowy).

Do wygrania dla dzieci:

–       koszulka z ekologicznej bawełny z rysunkiem Agnieszki Waszak, autorki książki z wierszami dla dzieci „Pora słońca, czas księżyca”,

–       Cuddlemat magiczna mata do łazienki zmieniająca kolory firmy Cuddlery z oferty produktowej sklepu Dom Bez Alergii.

i dla dorosłych:

–        3 zestawy Atoderm PP (gel pod prysznic i balsam) firmy Bioderma,

–        3 zestawy Atoderm PO zinc krem i szampon Nodé firmy Bioderma

–        książka Ewy Góralczyk, psychologa, „Choroba dziecka w Twoim życiu”

–        książka „Pokonaj alergię” Bożeny Kropki, dietetyka

–        książka z rysunkami Andrzeja Mleczko „U doktora”

–        srebrna zawieszka wykonana przez Karolinę Czarską z motylkiem Fundacji Alabaster.

Czekamy na prace do ostatniej minuty obecnego roku. Wyniki konkursu ogłosimy do 10 stycznia 2014.