W tym roku będziemy organizować regularne spotkania grup samopomocowych. Już dziś 21/01, w biurze Fundacji na ul. Chocimskiej w Warszawie odbędzie się spotkanie dla rodziców dzieci z atopią, w godz. 18-20 (można przyjść z dziećmi, ale uwaga – nie zapewniamy opieki, choć nie brak u nas kredek, materacy i innych gadżetów do zabawy). Zapraszamy wszystkich chętnych. Jeśli nie możecie dołączyć do nas jutro, a nie macie planów na ferie, to zapraszamy na kolejny termin, 20.02. (czw.), miejsce i godzina bez zmian. Jednocześnie przypominamy, że wszyscy dorośli, chętni do udziału w grupie samopomocowej, mogą przychodzić na nasze spotkania dla dorosłych. Najbliższe odbędzie się 28.01., na które przyjdą także użytkownicy forum atopowe.pl, a kolejne regularne spotkanie 27.02. już tylko w naszym gronie dorosłych atopików z Warszawy i okolic. Spotkania będziemy się starali zorganizować w każdy ostatni (dorośli) i przedostatni czwartek miesiąca (rodzice dzieci z AZS i alergiami).

zapraszamy :)