W niedzielę 6/11/2016, w godzinach 11.00 – 14.00, spotykamy się w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym w Warszawie w ramach połączonej inicjatywy „Halo! ATOPIA” i „Z sercem o atopii”.                                                                                                                                                           Jest to czwarte i ostatnie spotkanie informacyjno-edukacyjne skierowane do rodziców dzieci z AZS, w ramach tego programu w tym roku. Podczas wydarzenia, spotkać się będzie można ze specjalistami :                                                                                                                                                 – Panią Lidią Ruszkowską, lek. med., kierownikiem oddziału dermatologii dziecięcej, cenionym specjalistą dermatologii dziecięcej i pediatrii.         – Panem Danielem Pankowskim – psychologiem.                                                                                                                                                         – Dietetykiem.                                                                                                                                                                                                                       Będzie też czas na wymianę własnych doświadczeń oraz pytania. Dla dzieci przygotowaliśmy zajęcia teatru cieni z elementami dramy.img_8468 Serdecznie zapraszamy! INFORMACJE I ZAPISY NA SPOTKANIE: FUNDACJA@FUNDACJA-ALABASTER.ORG                                                                                                                                                          LUB TEL. 602 613 003