Zapraszamy do udziału w projekcie THE DOORS – otwieramy drzwi do nowej pracy.

9 września 2017 r. rozpoczynają się pierwsze warsztaty w projekcie THE DOORS – otwieramy drzwi do nowej pracy. Projekt skierowany jest do osób z AZS i łuszczycą w wieku 18-65, aktualnie nie posiadających pracy lub pragnących ją zmienić. Uczestnicy będą mieli możliwość spędzić 4 dni na warsztatach z psychologiem, trenerem biznesu, trenerem dramy, wizażystkami i kosmetologami dyskutując o tym jakiej pracy poszukują, jaka byłaby dla nich najlepsza, jak ją chcą znaleźć, co im w tym przeszkadza, a co może pomóc, jak mogą zadbać o siebie i jak poczuć się lepiej we własnej skórze. Ponadto, wszyscy uczestnicy skorzystają z trzech osobistych, bezpłatnych, godzinnych konsultacji ze specjalistami. Wszystkie szczegóły na temat projektu dostępne są na stronach PTCA.pl w zakładce „Dzień dobry! – Projekty Specjalne – The Doors …” Spotkania będą się odbywały w Warszawie i Sopocie. Projekt jest bezpłatny.

ZGŁOSZENIE UCZESTNICTWA W PROJEKCIE – TU Serdecznie zapraszamy! Do zobaczenia. WIĘCEJ INFORMACJI: THEDOORS@PTCA.PL LUB TEL. 602 613 003 ulotka-doors   ulotka-doors2